tag:blogger.com,1999:blog-7607134428277841735.post5833572094935168564..comments2016-03-01T17:35:43.464+01:00Comments on Veganbageriet: Det bästa tårtreceptet!Robin och Emmahttp://www.blogger.com/profile/10495930559992110264noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-7607134428277841735.post-90727040201792356782016-03-01T17:35:43.464+01:002016-03-01T17:35:43.464+01:00En liten fråga som jag ofta har när jag läser olik...En liten fråga som jag ofta har när jag läser olika recept, där står ofta "Olja" men vad menas med det? Är det valfri olja eller är det Raps/Oliv/Motor/Mat-olja? :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13470835539901430735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7607134428277841735.post-80361022595213349422013-02-09T19:40:36.699+01:002013-02-09T19:40:36.699+01:00Jag provade chokladsockerkakan och fick två fina t...Jag provade chokladsockerkakan och fick två fina tårtbottnar. Jag hade inne den lite kortare tid än 30 minuter och den blev perfekt! Väntade tills den svalnat med att stjälpa upp den och dela den. Tack för receptet!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7607134428277841735.post-63280974099845991642012-06-17T20:23:09.258+02:002012-06-17T20:23:09.258+02:00Provade vaniljbottenreceptet igår, gick fint! Supe...Provade vaniljbottenreceptet igår, gick fint! Supergod tårta och inga problem med att den smular sönder när man skär upp kakan i bottnar. :D Rekommenderar!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7607134428277841735.post-82954659807273668002012-04-26T19:42:36.980+02:002012-04-26T19:42:36.980+02:00Hej! Hatar att vara neggig här, er tårta är verkli...Hej! Hatar att vara neggig här, er tårta är verkligen skitsnygg. Jag har försökt använda ert recept på chokladkakan till en (liten) bröllopstårta idag, men med katastrofalt resultat. Efter en dryg halvtimme i ugnen tog jag ut kakan, som såg fin ut. Den verkade inte särskilt kladdig alls när jag testade med provsticka. Men när jag stjälpte upp den på ett fat visade det sig att det bara var det allra yttersta som var färdiggräddat - hela mittenpartiet (största majoriteten av kakan) var totalt gegg. Provade igen men med mycket längre tid i ugnen - ungefär lika katastrofalt resultat. Lyckades bygga ihop några bottnar av det som blev ordentligt gräddat, men det räckte bara till en tårta istället för till de två jag hade planerat att göra. Jag vet inte vad som gick snett. Receptet följde jag ordentligt, så antingen är det min ugn som är trasig eller så är det ett konstigt recept. Tyvärr. :/Camillahttp://acerimmer.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7607134428277841735.post-9366830439767009992011-05-19T23:39:02.265+02:002011-05-19T23:39:02.265+02:00Jag undrar vad ni använder för färger dvs. märke p...Jag undrar vad ni använder för färger dvs. märke på pastafärger eller karamellfärger? För nästan alla innehåller någon sorts animalskt fett, vilket jag inte vill ha. Vet inte vad jag ska välja för produkt när det gäller pastafärger? Speciellt när det kommer till den röda färgen där alla har ett animaliskt e-nr eller vad man nu heter.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7607134428277841735.post-40313467741505925072010-06-30T16:08:37.389+02:002010-06-30T16:08:37.389+02:00Ser urgott ut. Vad är syftet med vinägern?Ser urgott ut. Vad är syftet med vinägern?Nightwoodhttps://www.blogger.com/profile/00094078846466567430noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7607134428277841735.post-10777429460424531322010-06-27T10:30:07.494+02:002010-06-27T10:30:07.494+02:00...värt att nämna är att vi skär av den runda topp......värt att nämna är att vi skär av den runda toppen så att det blir rakt. På så sätt är de lättare (och finare) att stapla!Robin och Emmahttp://veganbageriet.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7607134428277841735.post-63318928210766706042010-06-27T10:28:52.005+02:002010-06-27T10:28:52.005+02:00Hej "Anonym". Vi använder oss ofta av en...Hej "Anonym". Vi använder oss ofta av en ganska liten form som är 15 cm i diameter. När vi vill göra höga tårtor som den på bilden gör vi två sockerkakor och ställer dem uppepå varandra.<br /><br />Ha en bra dag!Robin och Emmahttp://veganbageriet.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7607134428277841735.post-37069810739261301042010-06-27T09:31:21.318+02:002010-06-27T09:31:21.318+02:00Hej
Tack för en fin blogg. En fråga bara hur får...Hej <br /><br />Tack för en fin blogg. En fråga bara hur får man tårtor att bli så höga? Är det special formar?<br /><br />TacksamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7607134428277841735.post-11509604804381699552010-05-25T10:05:56.369+02:002010-05-25T10:05:56.369+02:00Vilken vacker tårta!!
MuskatVilken vacker tårta!!<br /><br />MuskatAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7607134428277841735.post-43243397793477955202010-05-23T18:07:52.564+02:002010-05-23T18:07:52.564+02:00Sjukt fin! Verkar riktigt god också, choklad in my...Sjukt fin! Verkar riktigt god också, choklad in my heart.Linneahttp://www.fyfanforflask.wordpress.comnoreply@blogger.com