onsdag 13 maj 2009

Kom med en idé!

I helgen fyller vår käre vän Hanna 18 år. Sjävklart ska vi baka en tårta till henne. Vi har några små idéer på vad vi ska göra, men det skulle vara kul att höra vad ni bloggläsare tycker att vi ska göra! Kom med ett tips! Det kan vara allt från helgalet till inte så vidare galet så får vi se vad det blir.

4 kommentarer:

 1. Jag tycker ni ska göra en tårta fylld utav hjärtan, eller peacetecken :) Eller jag vet inte, Tycker om eran blogg ska ni veta, sparas på favoriter :) Sköt om er! peace out!

  SvaraRadera
 2. Åh, jag blir lika glad varje gång någon skriver något sådant! En hemlig beundrare minsann, haha. Tack för tipset. En peacetårta är ju en jättebra idé! Jag hejar på din idé iallafall, ska prata med Emma också.

  SvaraRadera
 3. En peace tårta låter som en god idé! Själv hade jag velat se er göra en tårta formad som ett öra med en 127mm töjning, vilket såklart är lite för galet (kanske).

  Lycka till med tårtan iaf!

  Mvh / Rickard

  SvaraRadera
 4. Inte heller en så dum idé! Dock passar inte det till Hanna. Vår andra vän Jesper skulle nog uppskatta en sådan mer! Ska lägga den idéen på minnet :)

  SvaraRadera