måndag 4 maj 2009

Veganbageriet @ 1 maj

Ett soligt första maj nalkades och ett planerat fredshäng var att vänta. Vi hade tillverkat en skylt med orden "kärlek och respekt" som vi tog med och placerade på stället det var tänkt att hänga för fred. Väl där kände vi att det behövdes mer än en liten skylt så vi kilade in på en närliggande affär och handlade några billiga t-shirts och skrev fredsbudskap på. Dessa hänge vi sedan i trädet bakom oss. Som flest i hänget var vi 9-10 styckna som njöt av solen. Vi fick inte många reaktioner, men de vi fick var positiva.

Efter ungefär tre timmar avslutade vi "manifestationen" med att hänga upp skylten bland tröjorna i trädet för att sedan kolla vad som försegick i resten av staden. Till slut hittade vi det rödsvarta tåget och bestämde oss för att hänga med i deras tåg upp till folkhögskolan.

För tillfället håller vi på att fixa inför Vegomässan i malmö på lördag så det kommer inte bli så mycket aktivt bloggande den här veckan, men hoppas vi syns i malmö!

2 kommentarer:

 1. Hej på er! Jag har tagit ett steg till i internetvärlden och startat ett community! Tanken är att det ska handla om konst/kultur/musik/miljö/rättvisa/vegetarianism/jämställdhet och glass, dvs det mesta som intresserar mig =)

  Nätverket är nystartat och bebos för tillfället mest av mina vänner, men jag hoppas på att det ska kunna växa och bli någonting riktigt fint!

  Ni är hjärtligt välkomna att bli medlemmar om ni skulle vilja det!

  adressen är:
  http://applecore.socialgo.com

  SvaraRadera