Kära bloggläsare. Vi vet att det var längesedan vi lade upp något. Vi ber om ursäkt för det. Ibland blir det bara så. Men här kommer en nästan rå semla med en omega 3-rik cashewgrädde och en nyttigare mandelmassa! (Vi bakade inte brödet själva, det köpte vi.)
Almost raw Semla
Cashewgrädde
2½ dl naturella cashewnötter
1 dl vatten
½ dl linfröolja
1 tsk vaniljpulver
Mixa nötterna fint. Mixa ihop det fina cashewkrosset med vattnet och vaniljpulvret till en slät massa. Häll i oljan i en tunn stråle samtidigt som du mixar. Ställ i kylskåpet en stund innan du serverar.
Raw mandelmassa
1 dl sötmandel
10 dl dadlar
Max 1 msk vatten
Just mix it! Klart.
tisdag 16 februari 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Tack för detta recept. Jag har sett förr Hemköp men inte vegan! Jag äntligen fick smaka ...
SvaraRaderaJAA! äntligen kan jag också få äta en semla!
SvaraRaderaTack! "Allergika"
Hej Robin och Emma, nu har jag tagit del av er blog ett tag. Men den senaste tiden har det inte verkat som ni gjort något nytt.Har ni andra saker som upptar er tid. jobb, skola eller andra saker. Saknar er.Önskar att få mer tips för ni har verkligen inspererat mig.
SvaraRaderaJa, vi har varit grymt dåliga på att lägga upp saker på senaste tiden... Vi ska baka kladdkaka idag och då lovar vi att lägga upp receptet :)
SvaraRadera